Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol tudnám ingyen, korlátlanul...

Hol tudnám ingyen, korlátlanul és online megnézni?

Figyelt kérdés

A How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) c. sorozatról lenne szó. Tudnátok esetleg oldalt ajánlani, ahol regisztrálás és időkorlát nélkül megtudnám nézni? (lehetőleg magyar szinkronnal) Néztem már sokszor a neten, de nem igazán találtam... Letölteni nem szeretném..

Köszi mindenkinek, előre is (:

2011. ápr. 5. 19:04
 1/1 anonim válasza:

"letölteni nem szeretnéd"

ha megnézed, akkor is ugyan úgy le kell töltened. :) csak ideiglenesen van csak a gépeden (temp könyvtárban..stb)

szóval ha mondjuk az adatforgalmad miatt nem szeretnéd letölteni, akkor szinte tök mindegy, hogy megnézed mondjuk youtube-on, vagy letöltöd. ugyan ott leszel, csak amit letöltöttél azt akárhányszor vissza tudod nézi gépről :)

2011. ápr. 5. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!