Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlatok epic filmeket?

Ajánlatok epic filmeket?

Figyelt kérdés
mint pl. star wars ben, obivan anakinnal harcol aztán mondja, hogy te voltál a kiválasztott.. testvérem voltál. nagyon epic!! tudtok még ilyen epikus filmeket?
2011. ápr. 3. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
amikor a birodalom visszavágban volt az én vagyok az apád jelenet az nagyobb epic volt .
2011. ápr. 3. 20:21
 2/7 anonim válasza:
Gyűrűk Ura I.-III. bővitett változat... Nem sajnálták a statisztákat a csatajelenetekből, kiváló a zene, és a vezető látványtervező az eredeti illusztrációk rajzolója... több, mint 10 óra epikus szórakozás...:D
2011. ápr. 3. 20:21
 3/7 A kérdező kommentje:
igen,igen. én csak egy példát mondtam star warsbol. de már láttam összes részt.
2011. ápr. 3. 20:23
 4/7 A kérdező kommentje:
már láttam gyűrűk urát is,havonta megnézem nagyon epic :D
2011. ápr. 3. 20:23
 5/7 anonim válasza:
Hmmm... Scott Pilgrim a világ ellen... nem annyira epic, de k** jó! Epic vonalon mozogva a Karib-tenger kalózai összes része, már ha nem láttad, ha igen akkor is!:D
2011. ápr. 6. 20:35
 6/7 anonim válasza:
Vagy valahol nézd meg a Crysis 2 végét... az se utolsó! Bár kissé klisés... "The call me... Prophet."
2011. ápr. 6. 20:36
 7/7 anonim válasza:
*They
2011. ápr. 6. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!