Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megszűnt a moovie, a tulajt...

Megszűnt a moovie, a tulajt lecsukták. Regisztrált voltam, ügye nekem ebből semmi bajom nem lehet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 19:34
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
48%
Mindig a nagyhalra mennek rá! Semmi bajotok nem lesz belőle!
2011. ápr. 7. 17:55
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
ezert szerintem bevisznek kihallgatni, 1-2 napot benntartanak es mehetsz haza
2011. ápr. 7. 18:18
 13/22 A kérdező kommentje:
15 vagyok.
2011. ápr. 7. 18:38
 14/22 A kérdező kommentje:
De amúgy mind a nem tudom hány ezer regelt embert beviszik? Kicsit meredek... Csak a fészen van több mint 50 000 rajongó, gondolom fele regelt volt.
2011. ápr. 7. 18:39
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Online megosztó lefoglalása nem a világ legnagyobb fogása.....egy porszem a gépezetben. Senkit nem érdekelnek a felhasználók!!! Nagyon gáz, hogy valaki butaságból "beviszenek kihallgatásra" hírt terjeszti. Biztos valami 15-16 éves komplexusos bénagyerek, akinek még soha nem volt barátnője....
2011. ápr. 8. 10:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát több ezer feéhasználó volt nem csukhatják le az összest sőt én nem is voltam regizve másét használtam XDDDDD....
2011. ápr. 9. 08:46
 17/22 anonim válasza:

Ki az a hülye ostoba aki azt mondta beviszik a regisztrált felhasználókat?

Mindenki nyugodjon meg, ismerem a törvényeket, senkit nem keresnek, a felhasználó nem sértett törvényt, és nem gyanúsítható semmivel, még tanúként sem idézhető be.

Egyszerűen ott a szívás, aki kifizette előre egy évre a regisztrációt, mert annak elveszett a pénze.

Ezúton is köszönjük kedves Moovie.hu tulajdonos úrnak, hogy pénzt kért olyan dologért, amiért nem tehette volna.

Ezzel ugyanis átvágott nagyon sok embert... S lám lecsukják valamiért...szegény...

2011. ápr. 9. 09:23
 18/22 anonim ***** válasza:

Aki regisztrál, elfogadja a feltételeket, így a reg díj fizetést is. Vannak költségek, munka. Te ingyen csinálnád?

Nemrég tele volt a sajtó vele, hogy valaki pedofil képet jelentett be teljes jó indulattal. Mi lett a vége? Lefoglalták a gépét illegális szoftver után kutatva. És kinek a gépén nem találnának? A büntik meg százezres nagyságrendűek. Az a baj, hogy a regisztrációhoz a legtöbb helyen meg kell adni a valós e-mail címet. Onnan már egyszerű eltalálni a felhasználóhoz.

2011. ápr. 10. 08:26
 19/22 anonim ***** válasza:
én regelve voltam, de nem prériumosan, csak az ingyenes listából nézegettem. nem hiszem, hogy bármi baj lenne ebből. most mit tudna erről mondani bárki is a rendőrségnek? ja, megnéztem a filmet, tök jó volt. hú :D
2011. ápr. 10. 10:36
 20/22 anonim válasza:
Én is regisztrálva voltam.... meg még úgy kb 300-400 ember... xD Nem tom, hogy a rendőrségnek van-e annyi ideje, hogy lenyomozgasson mindenkit...
2011. ápr. 15. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!