Lehte valamit csinálni ha már nem akarok magasságilag nőni?
Hát ez aranyos... :)
Először: rossz helyre írtad a kérdést.
Másodszor: sajnos az ellen nem tehetsz semmit, hogy nősz. Természetes hogy egyre magasabb leszel, erre nincs orvosság. Ráadásul, csak hogy elkeserítselek, még legalább 25éves korodig fejlődni fog a tested, lehet hogy nem magasságban, de valamilyen alakban biztosan.
Miért aggódsz emiatt? milyen magas vagy?
:)
Kicsit drasztikus válaszom: a metró megoldja a gondodat.
Normális válsz: 12 évesen még messze nem fejeződött be a magasságod alakulása, meg általában az egész tested fejlődik, nő, kikerekedik, stb. Ezt nevezik pubertásnak, érésnek, amikor kislányből nő válik :) Ez egy természetes folyamat, és nem tudsz ellene mit tenni. Milyen magas vagy most? Ha magasabb az átlagnál, pl. 180-190 cm, az szokatlan, de nem kirívó eset. Manökennek pl. kiváló lehetsz ilyen magassággal, és rommá keresheted magad :)
Vagy az a gond, hogy nem fogsz tudni így fiút találni magadnak? Ne aggódj, a magas fiúk szeretik a magas lányokat, vagy ha nem, hát az ágyban majd passzol a magasságotok. Ne aggódj szerintem :)
De ha az osztályból senki sem lesz majd ilyen magas csak én?
És akkor nem vehetek fel majd magassarkút mert úgy még magasabb lennék :/
Ne foglalkozz az osztályoddal! Ha én mindig olyan akartam volna lenni mint mások, akkor most valószínűleg a Nintendo előtt csorgatnám a nyálam! :D Nyugodtan felvehetsz magassarkút ha akarsz, nem ezen múlik. Magasabb vagy a csajoknál? No aztán????? Fiút meg majd úgy választasz, hogy arányaiban hozzád illő legyen. Én 176 centi vagyok, és ismerek egy srácot (nem is egyet) aki másfél-két fejjel magasabb nálam. Legyél büszke a testedre és nyugodj meg, ami természetes az ellene nincs mit tenni, és te ettől leszel igazi, utánozhatatlan és különlegesen szép! :)
csak hogy félreértés ne essék: 16 vagyok és lány (nem egy bevágódós fiú)! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!