Tudnatok ajanlani valami tancos filmet mint pl a step up 1-2, mozdulj es lepj es utcai tanc? Elore is koszonom.
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 21:49
1/11 anonim válasza:
Honey, Dirty Dancing, High school musical 1-2-3. Hirtelen ennyi jutott eszembe:)
2/11 anonim válasza:
Flashdance,Lambada,Kötelező táncok,Hölgyválasz,Salsa,Érezd a ritmust
3/11 anonim válasza:
Ugyan régebbi stílusú de nagyon jó musicel a Grease és a Hair is:) Legalább egyszer kötelező mindenkinek:)
-Tündérlány(17)-
4/11 anonim válasza:
Hajlakk. ezt még nem írta senki. Én nem láttam, nem tudom milyen, de táncos film az biztos.
5/11 anonim válasza:
Ha jól emlékszem a címre:Bakancstánc.A step táncról szól.
6/11 anonim válasza:
-Honey
-High School Musical 1-2-3
-Camp rock
több nem jut eszembe :D
7/11 A kérdező kommentje:
a High school musical-t nem szeretem es a camp rockot mar lattam es az az egyik kedvenc music-elem.a honey az nagyon jo lehet.mar toltom.koszonom szepen mindenkinek.
2009. febr. 27. 17:27
8/11 A kérdező kommentje:
ha es a bakkancstanc is jo.azt is koszi.
2009. febr. 27. 17:28
9/11 anonim válasza:
senkisem irta még a szivem érted reppes című filmet amikor a balett kerül össze a hip hoppal juli stiles játszik benne nagyon jó film..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!