Keresek egy régi fotós-maffiózós filmet, ami a 70-es évek körül játszódik, segítesz?
A film egy fényképpészről szól, aki divatmodelleket fotóz de egyszer amikor az utcán fényképez, megörökít egy bűntényt, ami miatt megkeresik a maffiózók. Idáig láttam a filmet, ami egyébként szerintem a 60-70-80as években játszódott, valószínűleg akkor is készült. Nekem a fényképész, vagy a fotós cím ugrik be, de ezekre a címszavakra nem találok semmit. Egyszavas címe volt talán.
És keresek egy másik filmet is, ami egy lengyel film, vámpíros, ahol egy 10 év körüli kislány a vámpír, és egy szőke kirekesztett kisfiúval, akit mindig megvernek, barátok lesznek, és a kislány lesz a bátorítója. Sajnos ezt sem láttma tovább.
Remélem valaki látta rajtam kívül ezeket. Köszi
http://www.youtube.com/watch?v=ZvvGywEPNpk
Nem ez az első?
óóóóóóó iggeeen, nagyoon szépen köszönöm,ezaz, nagyon hálás vagyok érte, kb 5 éve fúrja az oldalam ez a film!!
Áhh nagyon sokat jelent nekem! köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!