Kik a kedvenceid és kik azok akiket utálsz a Gossip Girl-ben?
Figyelt kérdés
Nekem a kedvencem Blair és Chuck, és utálom Georginát :D2011. márc. 27. 01:11
1/14 anonim válasza:
A kedvencem Chuck, és akit utálok az mostanában Serena.
2/14 A kérdező kommentje:
Én még csak most fejeztem be az első évadot mert nincs olyan csatornám ahol játsszák. Miért utálod Serenát? :D
2011. márc. 28. 20:08
3/14 anonim válasza:
Az első két évadban bírtam, drukkoltam, hogy sokáig tartson neki Dannel, de a harmadik évadban idegesít a viselkedése :-) Bár, kicsit le vagyok maradva, de nem hiszem, hogy a negyedik évadnál változik a véleményem :-)
4/14 anonim válasza:
Georginán kívül mindenkit imádok:D főleg Natet<3:)
5/14 anonim válasza:
Tényleg Georginát sem bírom :-)
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem az első kedvencem Serena volt, de átváltottam Chuckra és Balir-ra. Imádom őket :D
2011. márc. 29. 22:30
7/14 anonim válasza:
Mondjuk tény, hogy Chuck és Blair nélkül nagyon lapos lenne az egész... :-)
8/14 A kérdező kommentje:
Igen. :) Főleg Chucknak a szólásai fogtak meg: Én vagyok Chuck Bass.. ÁÁ ezen mindig behalok :'D
2011. márc. 30. 18:04
9/14 anonim válasza:
Magyarul nézed vagy angolul? Szerintem angolul ezerszer jobb, nem tetszik a magyar szinkron (amióta láttam az eredeti hanggal)
10/14 A kérdező kommentje:
Az elsőt magyarral néztem meg de a másodikat angolul fogom feliratosan :D :D
2011. márc. 30. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!