Hogy csináljam vissza?
Figyelt kérdés
Kezdeném azzal,hogy nem vagyok egy gépmágus. :D szóval töltöttem le egy filmet meg feliratot. eddig megvan,de a nagy eszemmel a feliratot valamiért nem játszotta le a media player, ezért társítottam hozzá...xD és most nem tudom visszacsinálni. Milyen formátumban kell lennie? vagyis most is .srt-ben van de egy fehér lapon van előtte egy kis media player jel...szóval az az ikonja, és most nem tudom mi van. vtudom hogy nem valami érthető de jobban nem tudom megfogalmazni. valami ötlet?2011. márc. 26. 20:16
1/4 anonim válasza:
Töltsd le ujra!Afehér ikonos jelek álltalába hibásak.Amugy nem értem minek srt,még nem csináltak olyan filmet,ami nekem annyira kéne,hogy még srt-vel is jó,várj türelmesen majd meglessz szinkronnal is,vagy nem.Mi a film cime?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem új film,csak akkor volt az :) amúgy a címe Fame.Most jutott csak eszembe h én azt anno letöltöttem és meg akartam nézni.de már azt sem tudom honnan töltöttem szóval inkább rákeresek moovie-n. azért köszi!:)
2011. márc. 26. 22:31
3/4 anonim válasza:
jobb klikk a feliratikonra -> tulajdonságok -> általános -> a társítás mellet ott lesz a media playeres ikon amellet pedig, hogy módosít, ott tudod visszaváltoztatni, de azt nem tudom, hogy mire kell, vagyis milyen ezközre kell állítani, arr nem emlékszel?
4/4 A kérdező kommentje:
ez a baj hogy nem :/ de nembaj mostmár letöltöm szinkronizáltan:D köszi a segítséget!:)
2011. márc. 27. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!