Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hány horror filmet láttál (ha...

Hány horror filmet láttál (ha nem tudod pontosan körülbelül)? Közv. Kutatás.

Figyelt kérdés
le is írhatod őket,ha nagyon sok van,csak a kedvenceidet.
2011. márc. 26. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát én már barátommal minden horrort láttunk ami nem annyira ősrégi. Szinte már ha oda jutunk hogy nézzünk valami horrort, akkor már mindegyiken úgy megyünk végig hogy láttuk láttuk láttuk. Végső állomás, Az árva, Texasi láncfűrészes,meg még van sok amit szeretek :D
2011. márc. 26. 11:08
 2/9 A kérdező kommentje:
ezt a hármat,amit leírtál,én is láttam.:)
2011. márc. 26. 11:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100 nál tuti többet, sztem 200-at is.Leirni nem fogom öket.
2011. márc. 26. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Kb. 100-120

Top10:

1. Ragyogás

2. A bárányok hallgatnak

3. A kör

4. Psycho

5. Alien

6. Ördögűző

7. Eden Lake

8. Átok

9. Martyrs

10. Cannibal Holocaust

2011. márc. 26. 12:06
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem már én is láttam minden említésre méltót, már az utolsó Zs kategóriásakat is, vagy amit még nem, azért nem, mert nem tudom honnan leszedni. a 31km-t például napok óta töltöm :D legutóbb már a sanctumnak is úgy ültem neki, hogy horror, utána tudatosult bennem, hogy nem. Utoljára a Clinic-et néztem szerintem.
2011. márc. 26. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
ja és kedvencem a kaptár 1. és 2. része. esetleg még a 3. is belefér.
2011. márc. 26. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
15 kb.
2011. máj. 3. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Kör1

Kör2

Végső állomás 1,2,3,4

Rettegés háza

Fűrész 6

Péntek 13

(Horrarra akadva 1,2,3,4)- nem igazi horror :)

Paranormal Actvity 1,2

Halálos Kitérő (asszem három része van de csak kettőt láttam, de nem emlékszem melyikek voltak!)

Beetle Juice

Rocky Horror Picture Show

Árvaház

Adsz vagy kapsz...

Amúgy én írtam a 15-öt de így ahogy megszámolom, több is volt, de van amit régebben láttam és nem emlékszem a címekre! :)

2011. máj. 3. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Én írom a filmeket amiket láttam és eddig 61 db horrort láttam. 14 éves leszek. Kedvencem a Fűrész, de tetszik még a Interjú a vámpírral két horror komédia is nagy kedvencem ezek pedig a Zombieland és Trancsírák című filmek. De a Ragyogás a két Holtak hajnala és a Rémálom az Elm utcában is elől van. Ez kb a sorrend. A dolog és a Halloween című filmeket például még nem láttam ezért még hiányos kissé a listám.
2012. máj. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!