Mit gondoltok a D. N Angel című anime-rőL?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el nézni.De ha nagyon sz*r akkor nem nézem tovább :)2011. márc. 26. 10:04
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy azóta végignézted-e, de azért irokXD
Én speciel végignéztem, bár bánatomra félis japán, félig angol volt a szinkron, és sajna nem a legjobb minőségbe még annó. Nade maga az anime: a történet jó, nekem tetszett, egyszer simán végig lehet nézni. A bajom esetleg a befejezéssel lehetett, mert az mondjuk gáz, nem az a szokványos "mindenkinek jó legyen" dolog. Kicsit egyszerűen zárták le T.T De mondjuk Dark-ot bírtamXD L/15
2/2 anonim válasza:
első animém, amit rendesen végig is néztem...imádtam, mai napig is tetszik...Dark forever :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!