Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Álomháború (Sucker Punch)....

Álomháború (Sucker Punch). Vélemény?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
holnap megyek megnézni moziban
2011. márc. 25. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem jó volt!

Nekem kifejezetten tetszett!

Izgi jelenetek voltak benne,és a zenék is tök jók!

Ez a kedvencem a filmből: www.youtube.com/watch?v=BlDv44SeKBY

A főszereplő csaj is énekel benne!

2011. márc. 27. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Megnéztem neten. Ahhoz képest amit várni lehetett volna semmi sem volt. Csalódtam. Nagyon.
2011. márc. 30. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó lett, csak több lánynak kellet volna megmenkülnie...
2011. ápr. 26. 12:16
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem akkora egy hülyeség ez a film.
2011. máj. 10. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó volt,és végre egy film,aminek nincs Happy End-je,de nem Horror. :] Csak amikor először hallottam,h egy lány menekül meg,azt hittem,az a főszereplő lesz,dehát nem. :P De ez attól még nem rontott a filmen. (Y)
2011. máj. 28. 18:07
 7/9 anonim válasza:
a zenék szuperek és a bevezető rész lassitással az nagyon tetszett,de amugy elég hüjeség és minden harci jelenet géppel van csinálva és nem is a jobb minőségben.6/10
2011. júl. 14. 21:56
 8/9 anonim válasza:

Én ma néztem bele ebbe a filmbe, és ha nem találtam volna rá a kérdésedre, akkor én is kértem volna véleményt. Kíváncsi lennék arra, hogy Zack Snyder mire gondolt, amikor megírta ezt a filmet? Van-e valami mondanivalója, vagy csak én képzelem azt? Igazából számomra még nem derült ki, hogy ki a film igazi főszereplője. Nekem az Azonosság című film jut róla eszembe, de lehet hogy túl sok filmet láttam, amiben kiderül, hogy a főszereplőnek tudathasadása van. Habár ebben a filmben szó sincs tudathasadásról, hanem saját kis világokat kreál magának, hogy elérje a célját. A doki nő elmondása alapján egyedül hajtotta végre a feladatokat, ezért szerintem a barátnői is a fejében léteztek csak. Önmagával viaskodik. A film végére a főszereplő lány tudata meghal, azáltal, hogy lobotómiát hajtanak végre rajta, egy agyműtétet, amikor is „megoperálják” az ember agyát, ami ezután él és működik, az egyéniségét viszont elveszíti. A tekintete pedig azért könyöröghetett, mert már nem bírta leviselni a tudatot, hogy megölte a saját húgát, ebbe őrült bele igazán.

Végül látjuk a lányt felszálni egy buszra, ami elmegy a naplemente felé és jobb oldalon látszik egy tábla Paradise Diner(Paradicsom étterem\Nem tudom pontosan fordítom-e.\) felirattal. Nincs jegye a buszra, de nem baj, üljön le, mert hosszú út vár még rá. Tehát még nem hal meg, de igazából többé már nem is él, csak várja, hogy vége legyen.

De ez csak az én véleményem.

2011. júl. 24. 19:15
 9/9 anonim válasza:
Elmebeteg :D
2013. aug. 21. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!