Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a filmnek a címe?...

Mi ennek a filmnek a címe? (nagyon kéne! )

Figyelt kérdés
A film egy házaspárról szólhat. A feleség régen hippi volt és egy kommunában élt más fiatalokkal. Egyszer történt valami gyilkosság a kommunán belül. (Néha vannak képek a múltból mikor még a kommunában élt a csaj). Na és a jelenben együtt vacsorázik a házaspár egy férfivel aki tagja volt annak a kommunának amibe a csaj is tartozott, és meghívja magához a lányt, term mikor a férj nem hallja. Később a nő el is megy a férje tudta nélkül, és mikor ott van a hapsinál, a csávó beismeri h ő követte el azt a gyilkosságot még a hippikorszakban és azért mondja msot el h könnyítsen a lelkén. Ekkor nő totál kiakad, megijed a hapsitól aki am szerelmes belé (asszem féltékenységből történt akkor is a gyilkosság) és eljön onnan. Mikor hazaér beismeri a férjének h kinél volt, és összeveszik vele mert a férje azt gondolja azért ment el a felesége mert meg akarta csalni őt. Körülbelül ennyi ami eszembe jut belőle, remélem érthetőre sikerült és előre is köszi a válaszokat.
2011. márc. 24. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg A halál és a lányka?
2011. márc. 25. 12:56
 2/4 A kérdező kommentje:
sajnos nem ez:(( de azért köszi az értelmes választ;)
2011. márc. 25. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Már nem először találkozok a kérdéseddel, és szeretnék segíteni, most rá is érek keresgélni. Esetleg azt be tudod lőni nagyjából hogy mikori lehet a film, vagy mikor láttad, hogy az utána lévő időszakot ki tudjam zárni gyártás szempontjából?

:)

2011. márc. 26. 07:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Max egy éve láttam (az adót se tudom pontosan de valószínűleg a három közül valamelyik: AXN, Film+, Universal Channel (akkor még szerintem Hallmark)).

Szerintem leghamarabb a nyolcvanas évek végén születhetett, de inkább a kilencvenes évekre szavaznék és onnan felfele. Mivel nem sokat láttam belőle és az emlékek is megfakultak ezért nehéz belőni, de én erre az időszakra tippelnék.

A segítő szándékod meg köszönöm... :)

2011. márc. 26. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!