A nickeloden gyerekcsatornára miért tesznek zsidó vallású műsorokat? (icarly, Drake&Josh)
icarlyban:pap helyett rabbi
Drake@Josh-ban:papok helyett zsidóknak öltöznek,és zsidó szokásokat mondnanak(bar mitzwah)
még gondolom lenne egy csomó példa,de többet nemtudok.
csak azért nemérem ugye,mert ez egy GYEREKCSATORNA,tehát miért fertőzik a gyerekeket ilyesmivel?
a kereszténység akkor nem 'megfertőzés'? nem vagyok zsidó, de nem értem hogy mostanában miért jön vissza az ami régen volt. zsidóznak össze vissza.
és egyet értek az előttem válaszolóval
21:11-ha nem vallásos,akkor eltanulhatja azt,ami a tv-ben van.
inkább nektek gratulálok,nézzétek csak tovább ezt a sok mocskot!
annyit kifejtenél normális szavakkal hogy a zsidók miért mocskok, szemetek és stb?
eltekintve attól, hogy egy-két mesében vannak.
14:22
nem én EMBER vagyok. ugyan úgy ahogy te meg én, vagy a zsidók, négerek, kínaiak és egyéb más vallással és kinézettel rendelkező EMBEREK.
kérdező te beteg vagy. én már egy csomó icarly meg drake és josht láttam, de egyikbe se volt zsidó szokás. megemlítette a hanukát, az a karácsonyuk. ...
icarlyban volt a pap aki a világ legkövérebb papja de ő nem zsidó volt.
ahogy válaszolsz , tükrözi az értelmi színvonaladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!