Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Láttam egy filmet, valaki a...

Láttam egy filmet, valaki a címét?

Figyelt kérdés

Movies 24-on láttam belőle többször is részleteket, de az egészet egyben még nem sikerült elcsípnem. És nem tudom a címét sajnos.

Egy zsidó lányról szól, aki hozzámegy egy rabbihoz, aki meghal. A zsidó szokások szerint a halott férj testvére veszi át a feleséget, tehát elveszi a bátyja feleségét, annak halála után. Itt a tesó egy orvos és van barátnője is, így le akar mondani erről a jogáról, aztán a szertartás közben meggondolja magát és mégsem teszi. Összeköltöznek a lánnyal és eljátsszák a házasságot mindenki előtt, valójában nincs köztük semmi. Aztán egymásba szeretnek. Végül Happy End stb valakinek ismerős?

2011. márc. 22. 15:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!