Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen meleg fiúkról szóló...

Milyen meleg fiúkról szóló sorozatok vannak még a QAF-on kívül?

Figyelt kérdés

Annak már megnéztem mind az 5 évadát és eszméletlenül szeretem, de pont ebben a pillanatban végeztem vele, szóval eléggé fura érzésem van.

Szeretnék ledarálni még egy ilyesmi sorozatot, szóval légyszives segítsetek!! Olyan kellene, ami nagyon jó és le is tudom tölteni.

MINDEN ROSSZALLÓ KOMMENTÁLÓ ELMEHET A ......!!!!!

ui:. Ha lehet írnátok róla, hogy miről szól?

2011. márc. 20. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

8 meleg fiúról szól :A fiúk a klubból

Leszbikusokról szól: L (Bár tudom ez nem volt kérdés)

2011. márc. 20. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Noah's Arc sorozatról tudok, de qaf-hoz képest már unalmas és nekem nagyon klisés volt, amúgy fekete melegekről szól akik los angelesben élnek (régen láttam és nem volt túl maradandó). meg persze ott van az qaf eredeti angol verziója, ami nekem vicces volt az amerikai után.

szerintem nincs sok esély, hogy találsz hasonló szintűt, de a showtime L Word sorozata egész jó, de az leszbikus és biszexuális nőkről szól.

2011. márc. 20. 22:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek: A fiúk a klubból az a QAF, de az amerikai változata.

Amúgy már terveztem, hogy letöltöm a UK-s verziót, de nem tudom, hogy jó-e.

Köszi a válaszokat!

2011. márc. 21. 17:37
 4/4 Tachy Martyn válasza:
Töltsd le a Dante's Cove címu sorozatot. Nagyon tuti!!!!!
2012. szept. 20. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!