Nagyon jó, de kevésbé ismert filmek?
Ilyenekre gondolok:
9ja ROTA- orosz háborús film Afganisztánról
Lebanon- izraeli háborús film, az egész egy tank belsejében játszódik. Szerintem arabpárti.
Disznók forradalma- észt film. Tinikről szól, akik utálják a szocializmust. Tematikája szerint a Moszkva térhez tudnám hasonlítani, bár a története más.
Vörös hajnal- a szovjetek elfoglalják Amerikát
Elpusztíthatatlanok- bár a rendezés és a forgatókönyv nem egy mestermű, de antiszemitáknak és a fogyasztói társadalom ellenzőinek érdekes lehet. Én nem vagyok egyik sem, de azért tetszett a film. Ráadásul nincs benne szerelmi szál, ami nálam jó pont.
A clockwork orange- bár ínyenceknek ez egy viszonylag ismert film, de az utca embere nem hiszem, hogy látta.
Magnolia- ez olyan összetett film, hogy nem is írom le
Tudtok ilyenek írni ? Csak romantikus filmeket ne, mert az nem az én műfajom. Bár a fenti filmek között sok a háborús, de nem csak azokat szeretem.
A halál jele (Salinui chueok)
Igaz történeten alapuló Dél-Korei sorozatgyilkos film. Az egyik legjobb bűnügyi dráma (thriller), amit láttam.
Másnap (The Day After)
Ez egy 80-as évekbeli minimális költségvetésű amerikai katasztrófafilm. Hidegháborús helyzet elmérgesedik és kitör az atomháború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!