Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik régi cartoon network-os...

Melyik régi cartoon network-os mese lehet?

Figyelt kérdés

Helló!

Régen,kb6-7 évvel ezelőtt ment a cartoon networkon egy olyan mese,ami arról szólt,hogy egy család kiköltözött az űrbe.Egy hatalmas kör alapú föld volt,amin volt néhány ház és ezt a kis sziget szerű valamit ami az űrben lebegett,egy átlátszó hatalmasnagy búre vette körbe.ha jól emlékszem egy vagy két család élt így kint az űrben.Az egyik család apja üzemeltette ezt az űrváros szerű objektumot,ő "keltette" fel a napot a számítógéppel pl. Neki volt két gyereke,az egyik egy duci kiskölök a másik meg egy pattanásos csajszi.Volt egy orosz űrpilota aki mindig meglátogatta őket.A gyerekek iskolába jártak,mert azon a "bázison" volt iskola is,vicces mert az osztály 2 főből állt,abból a két gyerekből akiket az előbb felsoroltam :)A tanárnő meg egy házsártos öregasszony volt.Sehogy sem jövök rá a címére.már mindenhogyan kerestem.Légy szíves segítsetek!!

2011. márc. 19. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
fú emlékszem rá, de nem jut eszembe a címe xD
2011. márc. 19. 12:20
 2/5 A kérdező kommentje:
:D:D igen,én is így vagyok vele :)Sokan a Jetsons családdal keverik,pedig nem sok köze van hozzá :)
2011. márc. 19. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
én is Jatson családra gondoltam....
2011. márc. 19. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Fú, én is emlékszem erre... de szerintem a címét sose tudtam :D
2011. márc. 19. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ha meg erdekel akkor a cime az hogy Spaced Out
2011. márc. 23. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!