Egy életrajzi filmet keresek, de nem tudom mi a címe. Valaki?
Csak az elejét láttam, de megpróbálom érthetően leírni:
Az elején mutatták a csávót, az egyik hogy ül a kamerával szemben és beszél, meg van egy másik amin meg közönségnek meséli az életét...és van hogy elkezd röhögni aztán hirtelen tök komoly arcot vág...és hogy bankokat rabolt meg ilyesmi, és végül börtönbe kerül...ez kb az első félóra :D
Aztán ki lett kapcsolva mert a többieknek nem tetszett, engem viszont érdekelt volna, de már nem tudom a címét :S
Azt tudom hogy egy név, de már nemtudom....letöltöttük és pendrive-ról néztük, és már senki nem emlékszik hogy mi volt a címe...
Előre is köszi ^^
nekem ismerős..
gondolkodom rajta:P
1. vagyok
talán ez:
"Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford"
Neem, nem az...:/ csak egy név a címe, és valami híres név is de fogalmam sincs hogy ki :D nem régi film egyébként...és senki nem emlékszik rá :D sőt már a torrent fájl sincs meg, pedig azzal könnyebb lenne...:/ mind1 azért köszönöm ^^
Valami olyasmire emlékszem hogy a pasi kopasz, de van bajsza...meg születik gyereke is...kicsit elvont film :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!