Mi tetszik a tiniknek a High School Musicalben?
én nem vagyok fan, az első,második részt ugyan láttam és tetszett. 21 vagyok/L..
igen a zenéje elég jó, szerintem aranyos romantikus csöpögős,de mi nők,/ez esetben tinilányok/ vevők vagyunk erre. a happy end életérzés, a menők-nem menők harca a suliban emlékezteti a tiniket a saját környezetükre.a lányoknak a jó pasik bejönnek a pasiknak(kisebb létszámban vannak ugyan a rajongók közt)de nekik meg a csajok meg a sport...szóval én soha nem piszkáltam azokat akik szeretik ha vkinek nem tetszik ne nézze,de nem kell ledegradálni,pfújolni...szerintem jól lett kitalálva a sztori,szereplők a célközönség a már említett 12-16(17)éves korosztály.
Én 14 éves leszek, de utálom. Sajnos mind a 3 részt láttam a húgom miatt. Ő oda van érte. Nem értem én sem, mi a jó benne? Előre kiszámítható a sztori, full nyálas, ízléstelen a zenéje, stb. Az első rész meg asszem a Grease kopizása, de azt nem láttam, csak hallottam róla. Ráadásul ezelőtt ki halott Vanessáról vagy Zacről? Senki. Most meg úgy csinálnak, mintha de nagy emberek lennének, olyan sokat tettek volna le az asztalra. De csak ez a gagyi film van mögöttük. Én ezt gondolom erről.
Elle
aki 13:55-kor írt az nem tud olvasni??!!
a kérdező külön kérte,h csak olyan írjon aki szereti!:S
egyébként nekem az első tetszik nagyon,a történet is,a zene is és a tánc is
Képzeld, tudok, de azért gondoltam, elküldöm az én véleményemet is... Akkor baj lenne?
Elle
Köszönöm a válaszokat!
Azért kértem, h. olyan válaszoljon, aki szereti, m. leszólni én is tudom, viszont érdekelt, h. másoknak mi tetszik benne. Végső soron inkább ezt nézék a tizenévesek, mint sok mást. Igaz, kicsit bugyuta, de legalább nincs tele káromkodással, erőszakkal és szexszel.
Lehet, hogy ciki ,de én 22 éves vagyok és nekem is tetszik. Komoly gondolkodású vagyok, tehát nem vagyok agyilag visszamaradott vagy ilyesmi. Nekem azért tetszik, mert még azért nem felejtettem el milyen tininek lenni. És szerettem is az lenni, meg a gimit is szerettem. Engem arra emlékeztet. A mosti nagybetűs életből jó kicsit kikapcsolni és emlékezni milyen jó is volt. Meg mondjuk én amúgy is szeretem a táncos zenés filmeket. Nekem tetszik asztori is meg a zene is. Az meg hogy kik voltak a karaktereket megformáló fiatalok előtte kit érdekel? Valahol mindenkinek el kell kezdeni?
De osztom a véleményt, hogy akinek nem teszik ne nézze, akinek meg tetszik az nézze. És egyik félnek sem kell megszólnia másikat. Ízlésről nem illik vitatkozni és nem is lehet.
Detti 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!