Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Horror-rajongok Melyik film...

Horror-rajongok Melyik film lehet ez?

Figyelt kérdés
egyszer lattam egy nagyon jo horrort.Mar nem tudom mi a cime,de ugy kezdodott,hogy egy fiunak van valami betegsege,ezert nem szabad kimenjen a napra,mert valami tortenik vele.Emiatt az anyjaval elkoltoznek egy eldugott kis faluba.Ott gyilkossagok tortennek.egy kiscsaj megoli az embereket.ericanak hivtak a kiscsajt.a kiscsaj asszem,hogy csak az emberekbol "kinyalta" a vert...stb-stb a tobbire mar nem emlekszem...jah meg annyir meg,hogy a kiscsaj erezte,hogy az a fiu is fura,mint o es a fiut nem olte meg....ha tudjatok melyik film ez lecci irjatok mar le a cimet....+ha valakinek van otlete....egy jo kis horrort mondjatok,amitol meg a fiuk is megillyednek:P
2011. márc. 17. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Hááát, nekem erről az Engedj be ugrik be, de az nem horror.
2011. márc. 17. 14:50
 2/5 A kérdező kommentje:
nem az..:(
2011. márc. 17. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
én egyszer láttam valami ilyesmi filmet régebben, de az valami spanyol, vagy valami hasonló halandzsa nyelvű film volt! ha szerinted is ilyen, akkor gondolkozok a címén!
2011. márc. 17. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Rettegés

[link]

2011. márc. 18. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
koszi szepen...ez az a fiolm:*:*:*
2011. márc. 18. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!