Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ezeknek a filmeknek a...

Mi ezeknek a filmeknek a címük? Az egyiket még 1993 előtt láttam. A másikat talán kicsit később.

Figyelt kérdés

Az egyiket nagyon régen láttam, még 1993 előtt volt ez a sci-fi féle sorozat. Valami olyasmire emlékszek belőle, hogy volt egy fiu meg egy lány akiknek egy férfi valami "varászkő" félét adott nekik. A fiúnak egy kéket a lánynak egy pirosat adott. Valami mocsári szörnyfélék ellen kellett a legvégén használniuk. A legvégén a férfi elvitte őket egy barlang szerűségbe ahol a kezükbe vett követ és a el kellett dobniuk.

A másik film is ha jól emlékszem sci-fi szerűség volt.

Az egy férfiról meg egy sárga labda szerű kis űrrobotról szolt, ami néha láthatatlanná tudott válni. Már pontosan nem emlékszem a filmre de volt benne még egy másik hasonló azt hiszem kék kis űr labda szerűség és az mellet is volt egy férfi. Ők voltak a "rosszak". A sárga "labdás" férfi éjjel egy bank automatánál a robot segítségével csomó pénzt vettek fel, egy boltban vásároltak belőle. Majd a rendőrség meg letartoztatta. Ha jól emlékszem erősebb volt a földi embereknél.

Ennyi a történet amire emlékszem mind a két filmből!

Remélem tudtok segíteni nekem. :)

2011. márc. 15. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első szerintem A hegy gyomrában c. sorozat, a második pedig, ha szintén sorozat, akkor talán a Nehéz napok egy Föld nevű bolygón?
2011. márc. 15. 21:02
 2/3 A kérdező kommentje:
IIIIIIIIIIIIIggggggggggggggggeeeeeeeeeeennnnnnn! :) az első az amire gondoltam, a másodikat még totózom :D Abba a filmben nem emlékszel véletlen volt valami kutya vagy nem?? :)
2011. márc. 15. 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen az amit írtál :) Meg van :) Köööszönöm :)
2011. márc. 15. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!