Elmeséled nekem A fekete hattyú c. filmet?
Már elolvastam, hogy Lily és Nina két balerina és a két lány rivalizálásba kezd,de hogy van tovább?Mitől fog átváltozni Nina gonosszá?Miért fogja marni magád?Miért csókolózik Lilyvel? Kérlek írjátok le nekem nagyon részletesen,kérlek!
Köszi a válaszokat!
A lényeg hhogy Nina megkapja a hattyú szerepét. két hattyút kell megtestesítenie, a feketét és a fehéret. a fehér a jó, értelemszerűen, ez megy neki mert ilyen szentpina. de a főnöke sérelmezi, hogy a fekete hattyú szerepére nem tökéletes, ezen próbál változtatni. közbe bemutatja neki Lily-t, aki viszont a fekete hatty
szerepére tökéletes. Lily elviszi bulizni, beleviszi az életbe, Nina pedig egyre jobban megpróbálja felvenni a fekete hattyú, vagyis a "rossz" szerepét, ami miatt tudathasadást szenved el. Lily a film közepétől már kb Nina "rossz" énjét szimbolizálja. A tudathasadás miatt Nina két énje egyfolytában küzd magával, látomásai vannak, megkattan rendesen. A csókolózásuk valószínű azt szimbolizálja hogy Nina felvállalja, megkedveli a saját fekete hattyú énét.
aztán innentől csak akkor olvasd el ha a végét is tudni akarod, ha nem akarod megnézni:)
szóval elkezdődik az előadás, de Nina ekkor már fél hogy Lily elveszi a szerepét, mert érzi hogy nicns túl jól. Az előadás jól sikerül, fel tudja venni a szerepet, de az öltözőben mindig előjön a tudathasadása, és megöli Lily-t, aki akkor a fehér hattyú jelmezében van, tehát lényegében Nina jó énjét szimbolizálja (ergo azonosult a fekete hattyúval). majd később kdierül hogy csak ő hitte azt hogy az Lily, valójában magát szúrta meg, és az előadás legvégén mikor a hattyú halálát játssza valóban meghal.
ennyi kb... kicsit összevisszára sikerült.
köszönöööm.:)
ment a pont.
hát nem volt olyan mély a seb...:D
+ ugye nem húzta ki a tükördarabot, ezért nem vérzett nagyon... utolsó tánc előtt huzta ki, akor át is vérzett rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!