Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a Vonat című...

Mi a véleményed a Vonat című filmről?

Figyelt kérdés

A félreértések elkerülése végett dobok egy linket, mert ahogy láttam a neten, több film is viseli ezt a címet, de én konkrétan erre a filmre gondolok:

Mi a véleményetek róla? Aki látta, az kérem írja le! Köszönöm!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. márc. 9. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Tipikus darabolós film, aránylag kemény jelenetekkel, sablonos sztorival, egyszer meg lehet nézni.
2011. márc. 9. 18:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz. Gore filmnek elmegy, de ezen kívül semmi extra.
2011. márc. 10. 09:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 10. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egész jó film volt, bár az nem tetszett benne, hogy a 2/3-a sötétségben játszódott... tudom a horror filmeknek a lényege, de nekem akkor se jött be.

Ettől eltekintve voltak benne bakik, de mint mondottam egész jó film volt..

Főleg az, hogy bemutatta mi mindent megtesz az ember, hogy életben maradjon. Kitartás, akaraterő, elszántság, találékonyság...ez mind megvolt a főszereplő csajban :)

2011. dec. 25. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!