Valami olyasmi filmet szeretnék nézni, ami arról szól, hogy 2 embernek tiltott viszonya van. (pl tanár-diák, vagy rokon. ). Mondana valaki címet? =]
"A diáklány elcsábítja tanárait"
Bugyuta erotikus film.
Ilyenre vágysz? Látszik benne a 15 évesnek mondott 25 éves lány aprócska melle talán 35 mp-ig is, összesen.
Nem emlékszem pontosan, de mint ha az Ámbár tanár úr is erről szólna, nem? Koltai Róbert és Dobó Kata.
Vagy A miniszter félrelép :D
Na jó, kicsit komolyabb vizekre evezve: Tiltott kapcsolat.
Én láttam, jó film. De nem tudom, épp mire vagy kíváncsi... Láttam egy beteg filmet is a témában, de már nem emlékszem a címére. De abban arról volt szó, h egy zenetanárnőbe szeretett bele egy zongorista-tanítvány. Az egy durva film volt.
Lolita.
A szerető.
Tiltott szerelem.
Delta (r: Mundruczó Kornél)
"A történet a Duna-deltájában játszódik és az emberiség természettel való kapcsolatáról és az életben felbukkanó válaszutak sokaságáról szól. A film főhőse, a hallgatag Mihail(Lajkó Félix) egy világot járt külföldön élő fiatal, aki hazaérkezik a családjához: anyjához(Monori Lili), annak élettársához, és az addig nem ismert húgához. Fauna(Tóth Orsi), a félénk, törékeny lány beleszeret bátyjába, s vele tart annak düledező Duna-deltabeli viskójába. Távol mindenkitől, a két testvér cölöpökre kezd házat építeni, hogy ott – kizárva a világot – együtt élhessenek. Ez azonban lehetetlen, mivel a természetellenes kapcsolatot környezetük nem fogadja el."
amerikai szépség.
na ez a durva ilyen téren, és jófilm, nézd meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!