Miről szól a doktor house?
Figyelt kérdés
Egy részt se láttam még belőle?
Folytatásos vagy külön álló epizódokból áll?
Tudom hogy orvos, meg kórház meg ilyenek.
De miért szeretik sokan, te miért?
2011. márc. 4. 18:29
2/4 Thurston válasza:
Azért szeretik sokan, mert "haha, ez a hausz mekkora bunkó". Én a jellemábrázolás és jellemfejlődés miatt szeretem főleg. Illetve jók az alapvető pszichológiai témái is.
3/4 anonim válasza:
Én imádom a karaktereket, nagyon szerethetőek/gyűlölhetőek , és nagyon árnyalt a történet, néha komédia, néha a legnagyobb dráma. Nem vagyok egy olyan ember, aki annyira beleéli magát a filmekbe, de itt a hét évad alatt már kb. háromszor kicsordult a könnyem bizonyos részeken. Érdemes elkezdeni,mert ez egy igazán jó , igényes sorozat. :)
4/4 Thurston válasza:
Ja, egyébként a fő előnye egyértelműen a kidolgozottsága. Minden részlet ott van, ahol lennie kell, és minden tökéletesen működik. Ahol röhögnöd kell, ott röhögsz, ahol könnyezned, ott könnyezel, és így tovább. Csak azért nem árt az sem, ha nem kell a szádba rágni minden szart, hanem magadtól is megérted az apróbb utalásokat, és össze tudsz rakni kis részletekből nagy dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!