Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A dexter 4. évadának miért ez...

A dexter 4. évadának miért ez a vége?

Figyelt kérdés

SPOILER!!!!

Rita meghal.Teljesen szar igy az egész... MIért halna meg, miért kellett igy történnie? Miért nem lehet happy end??? Vagy csak képzelődött? Mi történt valójában?

2011. márc. 4. 13:54
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

" Örültem Rita halálának, hihetetlenül irritáló volt. Az első részekben sokkal komplexebb személyisége volt, a végén már csak a tipikus, stepfordi feleség képében tetszelgett. Habár Dexter vágyakozását megértettem felé (a jóság, tisztaság), ettől függetlenül nem illett hozzá.

Lumen szintúgy klisés karakter volt, és nem láttam benne semmi mélyebbet, egyszerűen megszűnt benne a gyilkolási vágy, mikor beteljesült a bosszúja, így szintén nem volt Dexterhez illő társ.

A kedvenc karakterem Lila volt, sokkal mélyebb és komplexebb személyiség volt, viszont Dexter jelképesen saját gonoszságát próbálta vele elpusztítani, amitől féltette pl. Ritát is."

Most utólag nem nevezném Lilát komplexebbnek, vagy Lument klisésnek, és egyikük sem illett Dexterhez. Lilával akkor lettek volna kompatibilisebbek, ha nem csak az ösztönénje működik szinte folyamatosan, Lumen pedig egyértelműen túl akart lépni mindazon, ami történt. Dexternek túlságosan a részévé vált a gyilkolás, Lumen csak bosszút állt.

Tudom, nem égető kérdést, de fontosnak tartottam a helyesbítést. :)

2013. jan. 2. 03:21
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem kissé erőltetve volt, hogy legyen valami borzasztó letaglózó a végére. Nem így kellett volna keverni a kártyákat, elsőre nekem sem nyerte el teljesen a tetszésem, ráadásul utána nagyon egyedül éreztem Dextert, szerintem Ritáékkal volt teljes. Bár kétségkívül hatásos volt. Itt már túl sok volt benne a "pont úgy jött ki" tényező. Már nem emlékszem teljesen, de azt tudom, hogy h*lyeség volt, hogy Rita pont otthon hagyott valamit, valamint Szentháromság már előtte is kereste őt, csak a régi lakását találta meg, akkor ezt, hogy kereste fel ilyen hamar? (mondjuk lehet megkérdezte egy szomszédot, de ők se feltétlen tudják, hova költözött, pont Dexternél). Akkor az idő is elég szűkös volt, nem sokkal előtte kereste a másik lakásán, aznap este már meghalt... már nem tudom pontosan mi mi után következett, de elsőre nekem ez sok volt. És azt sem értettem, hogy akkor a fiát miért nem ölte meg, ezt is csak egy erőltetésnek éreztem, hogy akkor ugyanúgy az anyja vérében fürdik, mint Dexter kiskorában.
2016. dec. 29. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!