Láttatok már a Fűrésznél durvább filmet?
előző:
mi a valóság????
-már egy egyszerű autóbaleset következtében is széttrancsírozódhat könnyen egy ember, persze a hírekben erről nem beszélnek, csak annyit mondanak például: "szörnyet halt"----> a valóság rosszabbat takar: szétszakadt test, szétütött fej, meg amit csak el tudsz képzelni....
-égési sérülések során pedig a bőr szinte leválik az ember húsáról, ezt sem részletezik a hírekben
-ugye megszokott téma az iraki és a térségbeli háborúk, azon belül is a pokolgépek stb... egy-egy ilyen pokolgép robbanása után kezek, lábak, fejek, fél testek repülnek mindenfelé, erről sem beszélnek, csak annyit, hogy hányan haltak meg...
-dél-amerikai országokról nem is beszélnék, ott a fej nélküli emberek"divatosak"... ugye a drog miatt gyilkolják egymást ily módon
na csak leírtam néhány dolgot a valóságból
Csak az autóbalesettel, Irakkal az a baj, hogy nap, mint nap látja az ember híradóban és nem igazán döbben meg rajta az ember.
Nézd a Szerb filmet az emberi aberrált hajlamokról. Na ez igazán kiverte nálam biztosítékot. (végig se néztem)
F@szán tudok én is fogalmazi:)
Nyelvhelyesség elégtelen.
Nemértem mért teszel fel egy ilyen kérdést amikor mindenre csak azt válaszolod hogy a valóság durvább, akkor menjel tűzoltónak, és nemcsak láthatsz szétszakadt embereket de még ki is kaparhatod őket a széttört kocsijukból vagy éppen egy épület alól!
A filmekre visszatérve nemértem mérlett divet a Fűrészt szidni, szerintem a legjobb Thriller sorozat amit csináltak, nagyonjó a története , és azzal hogy nem durva szintén vitatkoznék 7. rész vizuális szempontból az egyik legdurvább film amit valaha láttam!
Ha beteg filmekre kiváncsi akkor
Slaughtered Vomit Dolls
ReGOREgitated Sacrifice
Slow Torture Puke Chamber
Guinea Pig: Flower of Flesh and Blood
Subconscious Cruelty
Begotten
Barátok közt
Philosophy of a Knife
Necromentia
August Underground Trilogy
A l'interieur
Grotesque
Salo, or the 120 Days of Sodom
Nekromantik 1,2
Cannibal Holocaust
Snuff 102
Orozco The Embalmer (látványra szerintem csak ez veri a Fűrész 7-et)
Srpski film (ezt az egyetlen filmet ajánlom legjobban a listáról szerintem nagyon jó, és eléggé agyzsibbasztóan beteg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!