Hogy tetszik a Skins 5. évada?
Nekem sem tetszik! Az egész úgy sz@r ahogy van!
Teljes mértékig unszimpatikusak a szereplők, a történetek, a helyszínek. Eddig egyedül a Minis rész volt jó. Azt a hangulatot, amit annyira szerettem az első 4 évadban (önpusztító angol tinilét :P) azt hozza, de normális szereplők nélkül nem az igazi. Sztem vissza kellett volna hozni az első széria szereplőit, akik diploma után visszatérnek a városba... esetleg vhogy összehozni az eddigi 2 bandát, közös történeteket csinálni, ilyesmi. Nagyon nagy melléfogás ez az 5. évad, és tudtommal lesz 6. is uezzel a szereplőgárdával. Véleményem szerint akkor fog óriásit bukni a sorozat és egy határozott mozdulattal kaszálják a föld színéről...
En most neztem meg a 6. reszig es szerintem nagyon jo.Bar en a 3-4.-evadra se fujjogtam,de most ugy erzem,hogy "lightositottak",kicsit hetkoznapibba valtak a karakterek,raadasul tobb a kozos jelenet,megvan a "barati kor" feeling,ami a 2. generaciobol hianyzott.Es az uj szereplokrol sem erzem,hogy a regiek koppintasai lennenek.
Viszont azzal egyetertek,hogy jo lenne a regi szereploket visszahozni legalabb 1-2 epizod erejeig,hogy megtudjuk,mi lett veluk.Ez olyan magas labda,nem ertem,a keszitok hogy nem jatsszak meg.
Nekem tetszett az 5. évad.
Akik a régi karakterekre vágynak: Az összes évad karaktere benne lesz a nyáron a mozikba kerülő Skins filmben! :DDD
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!