A pilot-okért is fizetnek?
"Te talán dolgoznál hetekig ingyen????"
Csalóka amit írsz, hiszen például egy totál független film esetében nagyon lutri, hogy bárki is kap-e valamit a munkájáért.
Első és előző vagyok:
Itthon több "független" kis nyikhaj cég filmjében dolgoztam, de még azok is fizettek. Egy USA-ban, ahol nálunk sokkal fejlettebb filmipar van, ahol a nagy tévétársaságok biztosra mennek, ott nincs helye független, kis cégeknek.
Pedig amit a masodik valaszolo irt, az fokent pont inkabb az usara, meg a keleti orszagorka jellemzo. Mert oke, hogy ott tobb penz van ilyesmire, de sokkal tobb olyan kiserletezo kedvu ember is van, akik siman bevallalnak egy olyan filmet, aminek csak az elkeszites technikai reszere van penz. De otthon is lattam mar hasonlora peldat. Inkabb olyasmi helyeken nem lehetseges ez, mint nemetorszag, ahol ha egy produkcio minuszba megy penzugyileg, akkor az allam kipotolja nulszadosra.
Amugy igen, sorozatokat ritkan csinalnak ennyire fuggetlen modon, de os is csak annyit irt, hogy csaloka a hasonlat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!