Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A király beszédét fogják...

A király beszédét fogják egerben vetíteni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 20:54
 1/4 Thurston ***** válasza:

Meglepne, ha az aktuális Oscar-sztárt ne vetítenék le minden moziban. :)

(Egyébként szuperküzepes film, de egyszer meg lehet nézni.)

2011. márc. 1. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt bírom. Kiemeled a kérdést, amire már érkezett egy tökéletes válasz, de nem bírnád ideírni, hogy mégis mit vársz még.
2011. márc. 4. 16:22
 3/4 A kérdező kommentje:

nemkaptam még tökéletes választ.

elég szánalmas h ülsz a gépelőtt és azt nézegeted h kit tudnál beoltani..

2011. márc. 10. 14:58
 4/4 Thurston ***** válasza:

lol

Te honnan tudod, hogy ő ezt csinálja? Feltételezem ugyanúgy válaszol a kérdéseke, csak ha valami számára szórakoztatót lát, azt szóvá teszi. Drámai.

Egyébként ja, szerintem is hülyek rédés volt már elsőre. Tekintve hogy minden moziműsor megtalálható interneten. Ha meg még nincs reklámozva, akkor mi honnan a francból tudnánk, hogy lesz-e. Felhívtam rá a figyelmedet, hogy mivel ez egy totál mainstream film, még a legutolsó szar kis faluban is le fogják adni (ahol van mozi), nemhogy egerben, ami egy nagy város.

2011. márc. 10. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!