Kinek tetszett a Fűrész film?
Figyelt kérdés
Megnéztem az összeset és szerintem nagyon jók.Bár ha jobban belegondolok, szerintem ilyet senki nem tudott volna megcsinálni emberekkel.2011. febr. 28. 11:17
1/9 anonim válasza:
Nekem már csak a hetedik része van hátra. Már egy ideje leszedtem, de még nem jutottam el odáig, hogy meg is lessem. Én is nagyon szeretem ezt a film sorozatot. Sokan már túlzásnak tartják, hogy ennyi rész készült belőle, de nekem semmi bajom ezzel. Nagyon tetszik az alapelv,ami az egész filmet körbelengi és az, hogy minden egyes résznek köze van a többihez. Szóval az ember csak akkor érti meg igazán, ha az egészet megnézi. Plusz az öreg nagyon ott van a filmben. Kár, hogy meghalt benne, de kárpótol az, hogy minden részben mutatják, mikor valamit magyaráznak.
2/9 Thurston válasza:
Az első rész jó. Egyszer. A második is bőven nézhető volt egyszer, nem volt erőltetett a csavar, de azérti tt már sok hatásvadász lépés volt. A többi meg szimplán táskaszar. Erőltetettek az összefüggések, a mondanivalót meg már az első filmben is belerágták a szánkba. Csupa klisé, nulla sötét hangulat, stb.
3/9 anonim válasza:
1: a hetediket mindenképp nézd meg :D k*rvajó! de sajnos több rész nem lesz :(
én imádom ezt a filmsorozatot, kedvenceim :D
szerintem semmi sem erőltetett benne! imádom az ilyen filmeket :)
4/9 anonim válasza:
Én pont most néztem meg hétvégén az összeset egymás után, és imádom egyszerűen. Kegyetlen okos ember aki kitalálta, és így össze tudta rakni.
5/9 anonim válasza:
Én megnéztem az összeset, és tetszik.
A vicces, hogy én még tudnám folytatni... nem varrták el a szálakat.
6/9 A kérdező kommentje:
Pont én is ezen gondolkodtam, még én is tudnám folytatni.
2011. márc. 3. 16:49
7/9 anonim válasza:
számomra örök kedvenc lesz <3 és szerintem vannak olyan emberek akik képesek ilyen dolgokat csinálni...
8/9 anonim válasza:
Hello kérdező! Játsszunk egy játékot. Eddigi életedben rajongtál a Fűrész sorozatért. Most kiderül, hogy tényleg jelent-e számodra valamit. A Fűrész DVD-id egy daráló felett lógnak. A szerkezet 2 perc múlva elengedi őket és örökre az enyészetéi lesznek. Csakis egyetlen kulcs nyitja a gépet, amit a DVD lejátszódba rejtettem. Ha kiveszed, egy mágnes tönkreteszi a lejátszót. Egyetlen csavarhúzót használhatsz. Az óra ketyeg. Kezdődjön a játék.
9/9 anonim válasza:
b_zd utolsó :'d
amúgy én még nem láttam (tervbe van véve ) csak részleteket belőlük és valami iszonyatosan tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!