Valaki írnia nekem nagyon jó horror film címeket?
Figyelt kérdés
De ne olyan mai szennyeket hanem régi jó filmeket én láttam az ördögűzőt az ideglelést Paranormal Activity 1-2(ezek újak de tetszettek) A ragyogást(ettől jobbat eddig még nem láttam) Lehet feliratos is csak jó legyen2011. febr. 27. 00:16
1/6 anonim válasza:
vérengzős, vagy inkább pszihohorror? amúgy én csak "mai szennyet" nézek, bocsi, nekem a régiek unalmasak. (pl rémálom az elm utcában)
2/6 anonim válasza:
A ragyogásból a tvfilmet nézd meg! 4részes, és eléggé besz.ratós! Steven Weber a főszereplő. A fehér féreg búvóhelye, A kapu, Hell Raiser. A Smurl család története - de nem ez volt a film címe, az most nem ugrik be. A Sötétség Fejedelme.
3/6 anonim válasza:
Második vagyok. Az Alien 1-2 is nagyon állat szerintem.
4/6 anonim válasza:
A Nyolcadik utas, a halál szerintem örök klasszikus, érdemes megnézni. Aztán a Madarak is, egyáltalán nem vérengzős, viszont annál félelmetesebb. Talán az egyik legjobb horror, amit valaha láttam.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.:))
2011. febr. 27. 10:54
6/6 anonim válasza:
Hát ha olyan film kell ami után garantáltan még kedved sem lesz megmozdulni csak meredsz még a képernyőre egy darabig, akkor nézd meg a halál 1000 arca összes részét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!