Boardwalk empire milyen?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 22:58
1/5 anonim válasza:
Nem rossz. A színészek,hangulat, sztori, jó,csak kicsit unalmasra sikerült ...De egy próbát érdemes vele tenni, nézd meg az első részt , aztán dönts te. :)
2/5 Thurston válasza:
Nem unalmas, csak szimplán nem az akcióra van kihegyezve. Ettől függetlenül a karakterábrázolás és aj ellemfejlődés olyan szinten kib@szottjó, hogy egy percre sem hagy unatkozni.
3/5 anonim válasza:
Hangulatos film az biztos de én 6-7 részig néztem csak mert tényleg nem sok történés volt benne
4/5 anonim válasza:
Az egy dolog , hogy nem akció központú,de a Sporanos (Maffiozók) is a családról szólt,és mégsem éreztem benne üresjáratokat.szerintem akkor is kicsit vontatottra sikerült, a közepe fele úgy belassult a cselekmény, hogy a kedvemet is elvette, pedig Steve Buscemi az egyik kedvenc színészem.
5/5 anonim válasza:
Nekem is azt mondták uncsi,szóval a második évaddot kezdtem el nézni,anélkül hogy a első évadot láttam volna abszolút megértettem a sztorit!Második évad sokkal eseménydusabb :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!