Kitől vár gyereket Tatiana? (Szerelem rabjai)
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 16:09
2/8 anonim válasza:
Nikolastól.
Barbara is gyereket vár, és úgy tudják hogy Tangoé de szerintem Nikolasé az a baba is.
3/8 anonim válasza:
A kérdezö nem erröl kérdezett amit irkáltok, hanem ott van zárójelben a sorozatnak a címe : A szerelem rabjai.
4/8 anonim válasza:
Szerintem Alvaro de Gonzalez lehet az apa.
5/8 anonim válasza:
Tátjána most csak otthon ül, üldögél naphosszat, szövögeti a vásznát, és várja haza Chuckot... Egy élő példakép, egy istennő, a női tartás és hűség megtestesítője, egy élő legenda!!!
6/8 A kérdező kommentje:
nem tudtok normális válaszokat írni?
az első két kommentelőnek köszönöm,én is gyanítom,hogy Nicolasé a Barbi gyereke is.
és mostmár irogassatok amit akartok,mert a választ már megkaptam.:D
2011. márc. 2. 16:11
7/8 anonim válasza:
Tatiana gyereke apja Nicolas Barbi gyereke apja pedig Tango.És kérdezhetsz még nyugodtan, mert már végig néztem a Szerelem rabjait! :D
8/8 anonim válasza:
Ha végig nézted volna akkor láttad volna azt is hogy Barbi elvetélt és már nincs gyereke senkitől..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!