Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor jelenik meg a Vitathatat...

Mikor jelenik meg a Vitathatatlan 4?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 21:46
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%
megnéztem a videót...az a jelenet amikor a kocsiknál a Scott Adkins lerúgja a csávót még csk nem is Vitathatatlan hanem Van Damme egyik filmje
2011. júl. 9. 10:02
 12/27 patrik boyka válasza:
én ugy tom hogy lesz de igaz h nem a boyka játszik benne :(
2011. nov. 9. 20:22
 13/27 anonim válasza:
Scott Adkins facebookos oldalán at olvastam ogy lesz és ő lesz a főszereplő
2011. nov. 10. 05:29
 14/27 patrik boyka válasza:
az jo alig várom!!!!
2011. nov. 12. 18:27
 15/27 bandi345 válasza:
Én ha jól tudom akkor csak 2015-ben lesz vitathatatlan 4,de nem biztos,lehet hogy előbb.De abban egészen biztos vagyok lesz vitathatatlan 4.
2011. dec. 22. 16:02
 16/27 anonim válasza:
sziasztok lesz vitathatatlan 4 és scott adkins játsza a főszerepet csak még netes hírek szerint a forgatókönyv most készül. csak hogy egy kicsit kötekedjek az egyik előttem szólóhoz neki nem az a clja hogy kiszabaduljon vagy is igen mert ő a legjobb harcos szóval kint is beakarja bizonyítani ezt nem csak a börtönben.
2012. márc. 13. 21:46
 17/27 anonim válasza:
Tévedsz, mert az egyben sem volt benne Boyka, a főszereplő megkapta amit akart és mégis van folytatás.
2012. jún. 9. 22:59
 18/27 megomndtam xDD válasza:
És ha Boykát megint lecsukják akor lessz 4.rész
2013. jún. 8. 12:10
 19/27 tomi papa válasza:
Szerintem 100% hogy lesz mert boyka nem fog tétlenül ülni ez az egyik ok a másik pedig hogy ez egy olcso kölcségvetésü film de rengeteget hozot az elözö 3 rész szoval lesz biztos
2013. szept. 15. 20:38
 20/27 linachan válasza:
Hi hát igen elég régi kérdés de vannak új info a Vitathatatlan 4 - ről. Scott Adkins mostanság sok interjút ad mivel most volt nem rég a Ninja 2 shadow of a tear és ennek alkalmából nem csak erről de a Vitathatatlan 4 - ről is kérdezgettek tőle. Scott Adkins azt felelte hogy már csak arra várnak hogy azt mondják elkezdhetik csinálni ugyan is minden a Ninja 2 sikerétől függ, ha lesz sikere akkor lesz Vitathatatlan 4 ha meg nem akkor még ne nagyon várjuk. A Ninja 2 sokan internetről szedik le és ez nekik is pénz kiesés ezért is fontos hogy jó bevételük legyen a filmből. Ez a rossz hír a jó viszont hogy Boyka lenne megint csak a főszereplő ugyan az írná aki a 2 - dik és a 3 - dik részt, természetesen a rendező az is marad ugyan az, Chambars ( a 2 - dik részben aki az ellenfele volt ) nos ő nem tér vissza ( sokan gondoltak arra hogy esetleg a 4 - dik részben újra megküzdenének ), ha zöld utat kapnak az elkészítésére akkor tavasszal kezdik el a forgatást. Scott Adkins azt is megemlítette hogy Boyka neki is a kedvenc karaktere akit valaha eljátszott és hogy pl a Ninja 1 - ben nem szerette azt a sok ( nyálas ) jelenetet. Más szavakkal ő is jobban szereti ha a karakterei semlegesek család téren és kemény harcosok
2014. jan. 3. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!