Mi a véleményetek a Vadiúj Vadnyugat cimű filmről?
Figyelt kérdés
Erről van szó: http://www.youtube.com/watch?v=vsV671pcbR4
Tudom elég régi film, de sztem fantasztikus. Mondjuk amilyen véleményeket olvastam róla több a rossz benyomás vele kapcsolatban mint a jó. Én valamiért nagyon imádom :) Főleg a gigászi gőzgéphajtású tarantula jön be nagyon :D Mondjuk én a gőzgéphajtású gépekért teljesen odavagyok és a vadnyugatért szintén tehát sztem ezért nyerte el a tetszésem. Kíváncsi lennék mások véleményére is.
2011. febr. 21. 20:41
1/9 anonim válasza:
Nagyon jó film,én már megnéztem sokszor,és csak ajánlani tudom. :D
2/9 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele :) Amikor adják akkor tuti mindíg megnézem!
2011. febr. 21. 20:55
3/9 A kérdező kommentje:
Emlékszem még mikor vadonatúj film volt fúúú!! Nem győztem betelni vele akkor(ahogy most sem) és csak HBO-on adták nekem meg nem volt. Álandóan jártam nagyanyámhoz, hogy nézhessem :)
2011. febr. 21. 21:00
4/9 anonim válasza:
Will Smith baromira irritáló benne, de amúgy jó film.
5/9 anonim válasza:
Hú, de iszonyú sz@r film... Amennyire a Men In Black jó volt, annyira rossz lett ez. Rettenetes fércmű...
6/9 anonim válasza:
Szerintem egész jó, s van egy jelenet benne ami megúnhatatlan. XD
7/9 A kérdező kommentje:
Igen ez az egyik legnagyobb jelenet benne! :D És a szinkron is zseniális!
2016. júl. 9. 22:34
8/9 anonim válasza:
Jó film, csak kissé abszurd, elvégre olyan technikás és robotszerű kütyük a 19. században - ugyanmár! :D
9/9 A kérdező kommentje:
Mivel ez csak film ezért miért baj? Én nagyon bírom például az ilyen steampunk típusú gépeket! :)
2016. aug. 21. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!