A skins című sorozatban miért szőrös minden fiú hónalja?
Figyelt kérdés
Angliában ez divat? Csak mer itthon a mai lányok 90%a undorodik ettől.2011. febr. 19. 23:45
1/2 Tyler913 válasza:
Pff,ilyen kerdest...Nem tudom,Angliaban mi a divat,de a Skins-es karakterek (foleg a fiuk) tobbsege igenytelen.Nezd meg a ruhaikat...Pont az a lenyeg,hogy a sorozat szakitott az amerikai mintaval,es nem skatulyabol kihuzott modellek a szereplok,hanem atlagos tinik.Azert MO-n sem hiszem,hogy mindegyik tinifiunak frissen borotvalt lenne a honalja.
2/2 anonim válasza:
Ennyire ciki már a fiúknál a szőrös hónalj? Lehet, hogy én huszonévesként még máshogy szocializálódtam, de semmi undorítót nem találok a szőrös hónaljban ha pasikról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!