A Született Feleségek, Grace Klinika, Vészhelyzet melyik évadnál tartanak?
Melyik évadot adják/adták utoljára?
Előre is köszi
Feleségek: Amerikában az 5. széria fut, a TV2-n a negyedik évad végének utolsó részeit ismétlik "emlékeztetőként", pár héten belül belevágnak nálunk is az ötödikbe. Készülj föl, mert hatalmas változások várhatók, a Wisteria Lane-en már 2013-at írnak...
A Vészhelyzet 15. évadát sugározza éppen az NBC (én a magyar verziót nem nézem). Április 2-án azonban a 323. résszel lezárul a sorozat, viszont sok kedves régi karakter is feltűnik: Green doki egy visszaemlékezésben, cameózik egyet George Clooney stb. stb.
A Grace klinika szintén az ötödik évadánál tart a jenkiknél az ABC-n, viszont a szeptembertől kezdődő hatodik évadra már kettő fontos karakter nem tér vissza, sőt, új medikusok és medikák kerülnek a történet középpontjába.
köszi...
hát Izzie a kedvencem...(volt)...kár érte...
Annak nagyon örülnék...
Én azt olvastam, hogy Izzie azért távozna mert elég macerás és kényes...
George állítólag meghal, az egyik íróval kölcsönösen utálják egymást. Izzie szerződését meghosszabbították, így a 6. évadban benne lesz a hírek szerint.
Amerikában a Grace-nek és a Született feleségeknek is a 6. évadját forgatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!