Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmek vannak, amikre...

Milyen filmek vannak, amikre a leírás megfelel?

Figyelt kérdés

Olyan filmeket keresek, amelyekben a cselekmény során egymásra talál egy nő és egy férfi. Amiben fontos szerepet kap a szerelem, de mégsem olyan érzelgős módon, mint pl. A szerelmünk lapjai vagy a Séta a múltba. Tehát nem nyálas filmek. Esetleg a fő témájuk nem a romantika, de van benne valami jó kis izgalmas szerelmi szál is. pl. Hitman, Csokoládé

Köszönöm!

2011. febr. 18. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a Kegyetlen játékok c. filmet. Mondjuk ez dráma, szóval a vége szomorú, de azért a leírásodnak megfelel.

A másik nagy kedvencem az Eredendő bűn. Szerintem iszonyatosan jó film.

2011. febr. 18. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
A titkárnő, Szüzet szüntess(a címe téves fordítás)
2011. febr. 18. 14:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Még egyiket sem láttam, hamarosan sort kerítek rá.

Jöhetnek még válaszok, bármilyen tippet szívesen fogadok!

:)

2011. febr. 20. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha igaz volna...

(Ez annyira izgalmas hogy azt hittem szívrohamot kapok, nagyon durva volt) :DD

2011. febr. 21. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett mondjuk: Míg a jackpot el nem választ, Az utolsó dal - bár inkább drámai és romantikus. Az utóbbiban elég erős a szerelmi szál, biztos láttad már te is, lehet, hogy az elsőt is.:D

ilyen még: mindenképpen talán; a twilight filmek; csáó, Lizzie - régen nagyon imádtam:) -; Randiztam egy sztárral, stb... remélem tudtam segíteni :D

2011. febr. 21. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Jean-Pierre Jeunet Hosszú Jegyesség
2011. febr. 21. 18:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 24. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!