Milyen filmek vannak, amikre a leírás megfelel?
Olyan filmeket keresek, amelyekben a cselekmény során egymásra talál egy nő és egy férfi. Amiben fontos szerepet kap a szerelem, de mégsem olyan érzelgős módon, mint pl. A szerelmünk lapjai vagy a Séta a múltba. Tehát nem nyálas filmek. Esetleg a fő témájuk nem a romantika, de van benne valami jó kis izgalmas szerelmi szál is. pl. Hitman, Csokoládé
Köszönöm!
Én nagyon szeretem a Kegyetlen játékok c. filmet. Mondjuk ez dráma, szóval a vége szomorú, de azért a leírásodnak megfelel.
A másik nagy kedvencem az Eredendő bűn. Szerintem iszonyatosan jó film.
Köszönöm a válaszaitokat! Még egyiket sem láttam, hamarosan sort kerítek rá.
Jöhetnek még válaszok, bármilyen tippet szívesen fogadok!
:)
Ha igaz volna...
(Ez annyira izgalmas hogy azt hittem szívrohamot kapok, nagyon durva volt) :DD
Nekem nagyon tetszett mondjuk: Míg a jackpot el nem választ, Az utolsó dal - bár inkább drámai és romantikus. Az utóbbiban elég erős a szerelmi szál, biztos láttad már te is, lehet, hogy az elsőt is.:D
ilyen még: mindenképpen talán; a twilight filmek; csáó, Lizzie - régen nagyon imádtam:) -; Randiztam egy sztárral, stb... remélem tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!