Kérdés.Özön kérdése:
Paranormal Activity 2-re kéne link ahol meg lehet nézni vagy letölteni valaki tud ijen oldalt? MAGYAR SZINKRONNAL!?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 16:16
2/10 anonim válasza:
Felteheted kétszázszor a kérdést, akkor sem kapsz más választ, mint azt, hogy MÉG NINCS MAGYAR SZINKRONOS. Már a másik kérdésedbe is leírtam. Feliratos van.
www.moovie.hu
Regisztrálj, onnantól kezdve meg már menni fog.
3/10 A kérdező kommentje:
oks ....fel teszem kétszázszor a kérdést mert fontos és tudom h van magyar csak nem találmom !!!!!!!!amikor fel teszema kérdést a régebbit törlöm ..szal csak 1 szer van fent ugyan azb a kérdés!!!!!!!
2011. febr. 17. 18:11
4/10 anonim válasza:
Reggelj már valahova! Töltsd le torrentel de nemigaz h ilyen balf*sz vagy!Amúgy elég egyszer feltenni és majd 24 óra után kilehet emelni és úgy többen nézik mint amit 100x felraktál!
5/10 A kérdező kommentje:
BAZ.d....... ÉN SE POFÁZOK BELE H MI A FA..T CSINÁL SZAL KUSS ÉS NE DUMÁLJ BELE A DOLGOMBA KÖCCE CSÁ
TOVÁBBI JÓÓ NAPOT HELLO
2011. febr. 17. 20:48
7/10 anonim válasza:
harmadik válaszoló vagyok és nyasgem mert nekem megvan magyarul:::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
8/10 anonim válasza:
LOL, utolsó, arc vagy. :D (Y) Respect.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!