Egyestés anime filmek?
Figyelt kérdés
A vándorló palotához és a Macskák királyságához hasonló filmeket keresek. Amikben van kaland, tanulságos és romantikus. (a Macskák királysága c. filmből nekem hiányozz a csók.. xD)
Köszi
2011. febr. 17. 12:16
1/7 anonim válasza:
Laputa - az égi palota, Kiki a boszorkányfutár, Chihiro szellemországban
2/7 anonim válasza:
Sajnos romantikus animéket ritkán nézek, így nem nagyon tudok válaszolni, de arra készülj fel, hogy az animékben rengetegszer elindítanak egy romantikus szálat (akár mellékszálként, akár fő témaként), és az esetek kilencven százalékában nem teljesedik ez ki. Tehát ahogy a Macskák királyságában, elmarad a csók mondjuk.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát, pedig az kár... Szerintem nem csak én örültem volna annak az árva puszinak... persze, még cicalányként.. :D
2011. febr. 17. 12:25
4/7 anonim válasza:
A Nausicaa is szép történet, aranyos benne a csaj rókamókusa. A Porco Rosso-ban is van valamennyi romantikus vonulat.
6/7 anonim válasza:
Amit nagyon ajánlok, az a Full Moon wo Sagashite!
Gyönyörű történet, és nagyon tanulságos! Emellett elcsattan benne pár romantikus csók is! :) Nagyon érzelmes, aranyos, és egyben szomorú anime! -De ne félj, a vége Happy End! :D
7/7 anonim válasza:
Az előző voltam!
Hopp* A Full Moon wo Sgashite sorozat, úgyhogy bukó! :)
Amit viszont mindenképpen nézzél meg, mert érdemes, és egy estés: Az idő fölött járó lány
Gyönyörű tanulságos és romantikus történet!
Japán címe: Toki o kakeru shôjo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!