Szerintetek jót tett a villának, hogy Olivér kiment?
Szerintem az egész országnak jót tennének azzal, ha az egész műsor megszűnne...
Egyébként a kérdésemre a válasz: Igen:) Egy hülyével kevesebb van abban a fosb@n.:D
A negatív vélemény is vélemény;)
nem.
az első kettő meg ne magyarázzon, mert szánalom hogy olyannal foglalkoznak, ami nem érdekli őket.
"nem.
az első kettő meg ne magyarázzon, mert szánalom hogy olyannal foglalkoznak, ami nem érdekli őket."
az a szánalom mikor ilyen baromságokat néztek.:D
nem foglalkozok én vele, csak azért mondjuk net-en ilyen hírportálos oldalon látom a cikkeket, hogy ez meg az történt nem olvasom csak a címre nézek rá elég annyi is. na meg arról sem tehetek hogy a szüleim nézik. ott meg hallom, hogy miket művelnek. mondhatom csodálatos azt nézni,hogy veszekednek, hogy b@sznak egymással káromkodnak... ezek aztán kíválóan tökéletes példaképek a mai tiniknek. :) és csodálkozunk, hogy milyenek a mai tinik...de erről nem írok részletesen.
amúgy is odaírok ahova akarok. nekem ezt te nem szabd meg.
mint ahogy írtam, a negatív vélemény is vélemény.
"az első kettő meg ne magyarázzon, mert szánalom hogy olyannal foglalkoznak, ami nem érdekli őket."
Az a szánalom, hogy ilyen undorító mocskot nézel, és rohadj meg, amiért le mersz pontozni, amiért leírom az igazat! Ugyanott tartasz, mint a rómaiak, akik nyilvános kivégzéseken meg gladiátorviadalkon őrjöngtek, csak a csomagolás más. Máskülönben minek néznéd azt a válogatott söpredéket, meg az ostoba dolgaidat? Remélem szavazol is és lehúznak pénzügyileg... megérdemled. Tedd a szívedre a kezed, és tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért érzed szükségesnek, hogy ilyen mocskot nézz. Aztán gondolkozz el ezen, mielőtt lepontozásba kezdesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!