Mi ennek a filmnek a címe?
Nagyon beteg film, amiben van egy robot. De nem a Rövidzárlat, mert abban Johnny az 5-ös robot a főszereplő, ez egy másik.
Tartalma (nagyjából, már amire emlékszem belőle):
Egy játékteremben kezdődik, ahol olyan játékkal játszanak, amiben egy robotot kell kinyírni. Ebből a játékból "bajnokságot" rendeznek, és aki a "bajnok" lesz, az hazaviheti a játékban szereplő robotot életnagyságban, hogy aztán otthon élesben is tudjon játszani.
Ha jól rémlik egy csaj nyeri meg, hazaszállítják neki a robotot, az egész család odáig van meg vissza, hogy milyen jó így játszani, egészen addig, míg a robot el nem kezd megőrülni. A műanyag lövedék helyett már a konyhakéseket tölti be, lézerekkel szórakozik és az egész családot ki akarja nyiffantani.
Nagyjából ennyi az, amire emlékszem...
Valaki ismeri?
Na? Tegnapelőtt kaptam egy választ! Akkor csak futólag néztem rá a kérdésre, és nem válaszoltam.
Kaptam egy linket, ami nem működött, így már tegnap írni akartam, hogy "nem jó a link, légyszi írd meg még egyszer".
Hova a francba tűnt ez a válasz? Ki töröltette ki? A moderátorok egyáltalán megnézik, hogy az emberkék mit jelentenek, vagy csak egyszerűen lenyomják a delete gombot? >:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!