Mentalista sorozat 3. évadjából egy kérdés, vigyázzatok SPOILER! Aki tud mondjon erről valamit: Szerintetek Jane lenne Red John? Vagy mi a köze ennek:
Figyelt kérdés
3. évad 10.részében vettem észre, hogy Red John jele amit a falra fest a véres mosolygós fest hasonlít Patrick Jane mosolyára. A szeme neki is lefele áll nevetés közben. Van ennek valami köze Red Johnnak? Kétlem, hogy ő lenne az...
Még arra is gondoltam, hogy Jane miatt néz ki úgy Red John jele. Aki tud valamit írjon :)
2011. febr. 8. 16:43
1/6 anonim válasza:
biztos hogy nem ő az , az eddigi legjobb elmélet amit hallottam hogy ki is lehet az a legelső részben szerepel meg még 1 rész 2. évadban
2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de biztos nem ő lesz, hanem valaki "nagy meglepetés". De azért elég durva a jel és Jane mosolya közti hasonlóság :D
2011. febr. 8. 17:30
3/6 anonim válasza:
igazából szerintem sem ő lesz , csak azért elgondolkodtató hogy William Blake aki írta azt a tiger , tiger verset , festett egy olyan nevű képet hogy : A Brace of Partridge
na és mi a neve annak a palinak ? Partridge
de szerintem is valami nagyon jó csavar lesz hogy végülis ki lesz az , legalábbis remélem
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tudtam, kösz az infót, ennyire nem néztem utána :D De állítólag 6. évad kapcsán aláírták a szerződést úgyhogy derül ki egyhamar, addig is marad nekünk a találgatás :)
2011. febr. 8. 19:56
5/6 A kérdező kommentje:
*úgyhogy nem derül ki egyhamar
2011. febr. 8. 19:57
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!