Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hová lett az Életfogytig...

Hová lett az Életfogytig zsaru című sorozat?

Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem,vmelyik kereskedelmmi csak félig vetítette le.Elmentek vmi szezonális szünetre,aztán nem jött vissza.Hol lehetne megtalálni?Nagyon jó volt.Hátborzongató,fordulatos.Főleg Damian Lewis mosolya volt hátborzongató. :)
2011. febr. 8. 13:35
 1/2 Scott_W ***** válasza:
100%

A Life (életfogytig zsaru) c. sorozat a forgatókönyvírók sztrájkjának és a megrendelő TV állomás ostobaságának áldozata lett, pont úgy mint a Firefly, a Journeyman, és a Drive sorozatok.

Az első 11 epizód után jött a sztrájk, és a hosszú kihagyás amíg a TV stúdiók egyezkedtek a sorozataik készítőivel, így az eredetileg 24-25 epizódosra tervezett évfolyamot a 11. epizóddal lezártnak tekintették.

A sztrájk után valamivel elindult a második évad, ha jól emlékszem 21 epizód készült, de az évad végén - a hosszú kihagyás és a TV csatorna minimális beharangozása miatt a korábbi hűséges nézők túl későn értesültek róla, hogy a sorozat ismét megy - a nézettségi mutatók alacsonyak voltak, így nem rendelték meg a harmadik évadod.

Ismét egy jó, eredeti és hangulatos sorozat ért szomorú véget... Adnak helyette brazil szappanoperát meg való világot.. Az kell a népnek >.>

Sorry, hogy ilyen rossz híreket kell mondjak :P

2011. febr. 12. 02:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi...a sztrájkig képben voltam,tudtam,h az ezt is elgáncsolta,csak azt nem tudtam,h végérvényesen.
2011. febr. 12. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!