Nemrégiben megnéztem az Amelie csodálatos élete című filmet. Hasonlót keresek. Tipp?
Figyelt kérdés
Először felszínes voltam, hozzászoktam az átlagos filmekhez, de ez katarktikus hatást váltott ki bennem. Nagyon különleges. Imádom!! A hangulata, az operatőri munka, a színek, a rendezés, a zene minden egyedülálló. Már vagy ezerszer megnéztem. A magányomat tudom hozzá társítani és mindig mást vált ki belőlem. Valaki nem tud ajánlani hasonlót? Sajnos én nem találtam. És érdeklődöm még a francia ill. olasz művészfilmek iránt. Ha valaki tud valami jót megköszönném a tippet:)2011. febr. 7. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!