Szerinted melyik a legjobb Johnny Depp film?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 21:16
1/18 anonim válasza:
Jó kérdés, nem is tudom, az Ollókezű Edwárd például nagyon jó volt, de ott van még mellette a Karib tenger kalózai részek, az Álmosvölgy legendája, Ed Wood, Csokoládé, stb. Ezek mind nagyon jó filmek. Szóval nehéz dönteni :)
3/18 anonim válasza:
karib tenger kalózai összes részében k*rvajó!
4/18 anonim válasza:
Nem láttam minden filmjét, de Az Álmosvölgy legendája tetszett. És meg leszek kövezve, de a Charlie és a csokigyár is :p
No meg persze a Karib-tenger kalózai sem utolsó...
5/18 anonim válasza:
Hát én szinte az összeset imádom, csinálok egy kis sorrendet.:
1.Félelem és reszketés Las Vegasban
2.Karib-tenger kalózai
3.Titkos ablak
4.Kilencedik kapu
5.Betépve
De még tudnék sorolni párat.:)
6/18 anonim válasza:
Nagyon megválogatja, hogy mit vállal el, éppen ezért szinte csak jó filmjei vannak. Egyébként szerintem a top mozik tőle: Félelem és reszketés Las Vegasban, Álmosvölgy legendája, Karib első rész, A pokolból, Alice csodaországban, Ed Wood.
7/18 anonim válasza:
Fedőneve : Donnie Brasco Egyértelmű!!! :)
De kalózként is nagyot alakított!
9/18 anonim válasza:
Amiket láttam, azok közül nekem az Én, Pán Péter tetszett legjobban.
10/18 anonim válasza:
Tény, hogy minden szerepében zseniális, de a Jack Sparrow kapitány szerepében utánozhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!