Ők egy pár? (Hinamori és Hitsugaya)
Figyelt kérdés
Hinamori és Hitsugaya egy pár a bleach-ben? És ha igen akkor hogy jöttek össze?2011. febr. 1. 21:12
1/7 anonim válasza:
Nem fognak soha összejönni ha jól tudom akk a mangában sem...
2/7 anonim válasza:
am toushiro Tavitával fog összejönni....
3/7 anonim válasza:
Ki az a tavita??
Am nem, nem fognak összejönni... Bár azt hallottam, hogy toshiro gyengéd érzelmeket táplál hinamori iránt.. Olvastam :DD
4/7 anonim válasza:
Én is hallottam, hogy Shiro kedveli Hinamorit. : D De ki a fene az a Tavita???
5/7 anonim válasza:
Nem egy pár. Együtt nőttek fel és testvéri kötődés van köztük.Hinamori meg amúgy is a fő gonosz Aizenért van oda meg vissza.
6/7 anonim válasza:
Én azt olvastam youtubon egy video alatt, hogy Kubo azt nyilatkozta összejönnek. Mire valaki megint idakommentelt hogy olvasta ő is és ren3li hogy a mangaka nem trolkodott a rajongókkal és öli meg végül Toshirot. :D
Am ha össze is jönnek tuti nem lesz más csak valami jelképszerű ölelkezős jelenet szerintem ^^"
És Hinamori már régen nincs oda Aizenért. :D
7/7 anonim válasza:
* oda kommentelt
** reméli
Bocsi de telóról írtam ^^"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!