Melyik a legjobb filmvágó program?
A Sony Vegas Pro-t azt sokáig tart letölteni,és van AnyVideoConverter-em is, csak nem tudok közé illeszteni.Értitek...Megvágom a filmet, de nem tudom összerakni a szegmecsekből
vagy mikből.....
Adobe Premiere Pro, Avid Media Composer, Grass Valley Edius, Sony Vegas, Final Cut, Discreet Edit, stb.
Válassz. Én az Ediust és a Premiere-t használom, bár profi vágó is vagyok, szóval szakmai ártalom :D
Ezek professzionális videószerkesztők, szóval ne próbálkozz velük, mert ezek nem a divx-et-készítek-otthon-kategória... ezeket tévék és filmesek használják :)
hónapokig tartana megtanulni akármelyiket is :)
neked bőven megteszi valami egyszerűbb program, amilyen pl. a ulead video studio, vagy hár ráguglizol, akkor is kiad sok találatot.
olyan kellene ami kompatibilis a Windows 7-tel,mert ezek nem mennek,még a Sony Vegas sem.
Ati hang,videó kártya stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!