Melyik volt számodra az a film, ami lelkileg igencsak meggyötört?
- schindler listája (megtörtént esetet dolgozz fel,és bár nem vagyok oda az ilyen zsidó témájú filmekért ez megfogott nagyon)
- A.I. mesterséges értelem( végig sírtam,hogy a kisfiú csak egy szót szeretett volna hallani"szeretlek")
- 300 éves ember ( itt is a végén sírtam,mert mégiscsak elérte amit akart)
-Full metal jacket (igazi katonai film,amiben van humor,és döbbenet is..ez is megtörtént eset alapján készült,számomra megrázó volt)
- Pokoli lecke (4 fiatal gyerek csínytevése miatt,pokoli életben részesültek.Majd felnőttként újra összekerülnek egy ügy miatt..Az egyik legjobb film amit láttam..)
Már nem azért, de a The Girl Next Door nem egy vígjáték?
Amúgy a kérdésre válaszolva az utóbbi filmek közül mondjuk kettőt tudnék mondani, a The Road-ot, ami egy eléggé depresszív film, így ha nem is viselt meg úgymond, de elég vacak hangulba kerültem tőle, ill. az Eden Lake-et, ami leginkább a vége miatt akasztott ki (de annyira, hogy ott helyben ölni tudtam volna, ha valaki, aki csak egy kicsit is emlékeztet a főszereplő bandavezért srácra belémköt), azaz amiatt, ahogyan véget ért (most nem szpojlerkedem, aki látta tudja mire gondolok).
http://www.youtube.com/watch?v=typY725pjZ4
Ez a The Girl next Door... Mármint amelyikre én gondoltam, és amelyiket én láttam... Ezt a vígjátékot még nem is láttam, de sztem most rám fér egy jó hangulatú vígjáték a sok megviselő horror után... Eden Lake; hát hallottam arról a filmről, állítólag nagyon jó, de sztem most vagy úgy 2 évig nem szeretnék ilyen filmeket nézni, túl sok volt :D Ilyeneket néztem meg ezek mellett: Begotten (durva, de egyébként nagyon jó film, elgondolkodtató), Visitor Q, Itchi the killer, Ebola Sindrome, Philosophy of a knife (na, ez viszont látványban túl sok volt), Saló, Ils... Ezt így egymás után... Lehet, ez túl sok volt most így egyszerre :D De am érdekes, hogy pont a lightosabb filmek akasztottak ki (megjegyzem, a Túl a barátságon c. művet még 4-5 évvel ezelőtt láttam, családdal együtt :D)
Nálam is a Mártírok van az első helyen.Az egy igazi gyomorszájon vágás.
Aztán a Visszafordíthatatlan-on is agyaltam.Az elején a homár diszkós jelenetben pl minden adott egy jó okádáshoz és akkor az aluljárós rész megkoronázza a mocskot.
Az Acéllövedék is eléggé döbbenetes volt.
Az intim fejlövés egyszerűen zavarba ejtő,főleg ha te is érzékenyebb vagy a Túl a barátságon-ban lévő dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!